24 Ιουνίου 2018

Εκδήλωση Μνήμης για το κάψιμο του Στειρίου και της Ιεράς Μονής Οσίου Λουκά από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής «25 Ιουνίου 1944 - 25 Ιουνίου 2018» 74 χρόνια από την καταστροφή.



Εκδήλωση Μνήμης για το κάψιμο του Στειρίου και της Ιεράς Μονής Οσίου Λουκά
από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής «25 Ιουνίου 1944 - 25 Ιουνίου 2018» 
74 χρόνια από την καταστροφή.


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η Ιερά Μονή Οσίου Λουκά, η Τοπική Κοινότητα και οι Φορείς του Στειρίου σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας την Εκδήλωση Μνήμης για τα 74 χρόνια από το κάψιμο του Στειρίου και της Ιεράς Μονής Οσίου Λουκά από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής στην κεντρική πλατεία Στειρίου την Κυριακή 24 Ιουνίου 2018 και ώρα 7:45 μ.μ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Επιμνημόσυνη Δέηση στο μνημείο πεσόντων χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Θηβών και Λεβαδείας κ.κ. Γεωργίου.
Χαιρετισμοί.
Ομιλία του κ. Γιώργου Χ. Θεοχάρη με θέμα «Σε τόπο ξένο, σε χέρια ξένα, μιαν άγρια εποχή.- Η περίπτωση ενός μικρού κοριτσιού από το Στείρι».
Κατάθεση Στεφάνων.
Ενός λεπτού σιγή - Εθνικός Ύμνος.
Μουσική εκδήλωση από την Χορωδία του Κέντρου Πολιτισμού και Τέχνης «Η Κίρρα», την Χορωδία «Αμβρυσσός» Διστόμου και τον Χορωδιακό Σύλλογο Στειρίου «Η Στείριδα».

Οι διοργανωτές: Ιερά Μονή Οσίου Λουκά, Τοπική Κοινότητα Στειρίου, Εκπολιτιστικός Σύλλογος Στειρίου, Χορωδιακός Σύλλογος Στειρίου «Η Στείριδα», Σύλλογος Αγίου Νικολάου του Αποδημητή. 

Συνδιοργανωτής: Δήμος Διστόμου Αράχοβας Αντίκυρας.



Δεν υπάρχουν σχόλια: