23 Φεβρουαρίου 2024

[στο Θέατρο Πέτρας, στην Πετρούπολη, 22.02.2024]

Στο παρόν παρουσιάζονται λίγες εικόνες από το Θέατρο Πέτρας, στην Πετρούπολη, οι οποίες λήφθηκαν, το μουντό πρωινό τής 22ας Φλεβάρη 2024, από τη σύντομη διαδρομή, την οποία ακολούθησα και έχει σημειωθεί στο χάρτη από τη wikimapia, ο οποίος προηγείται των εικόνων.
Η διαδρομή, γύρω από το παλιό λατομείο, αρχικά ακολούθησε το ανηφορικό μονοπάτι, το οποίο ξεκινά από την είσοδο στον υπολειμματικό χώρο τού λατομείου, μέσω της οποίας προσεγγίζει κανείς στο χώρο των θεάτρων (Θέατρο Πέτρας και Μικρό Θέατρο Πέτρας), και κινείται εκτός της κατά τόπους κατεστραμμένης περίφραξης, πολύ κοντά στα χείλη τού γκρεμού, στα νοτιοανατολικά, ανατολικά και βόρεια τού παλιού λατομείου.
Λίγο μετά που το μονοπάτι στρέφεται νοτιοδυτικά, δίπλα στο δασικό χωματόδρομο από πάνω του, δεν συνεχίζει λόγω του πεσμένου συρματοπλέγματος. Από εκεί, αφού πρώτα κατέβηκα λίγο σε μια προεξοχή τού βράχου, στα χείλη τού γκρεμού, ανέβηκα στο δασικό χωματόδρομο, τον οποίο σύντομα άφησα για να κατέβω το μονοπάτι, στα δυτικά τού παλιού λατομείου, με μια μικρή παράκαμψη μέχρι το πιο δυτικό άκρο του. Τέλος επέστρεψα μέσω του δασικού χωματόδρομου ο οποίος βγαίνει στο χώρο αναψυχής Terra Petra.  












Δεν υπάρχουν σχόλια: